Català | Español
Llamanos al
605631649 / 972092634

La Gestalt va dirigit a tot tipus de persones interessades en millorar les seves relacions personals tant a nivell laboral com afectiu.

L’autoconeixement, entendre els meus sentiments, adonar-me de com em mostrava amb els altres i tenir una base teòrica de com funciona el procés de satisfacció de les meves necessitats, m’ha donat eines per relacionar-me d’una manera més sana, tant a nivell de parella, amistats i a nivell laboral.

El saber d’on venia l’angoixa que sentia, aprendre a escoltar d’una manera activa i acceptar totes les meves parts, les bones i les fosques, m’ha donat llibertat cosa que m’ajuda a portar el meu dia a dia d’una manera més senzilla.

La Gestalt treballa amb profunditat a través del joc i dinàmiques de teatre, la relació amb la família d’origen. De la mateixa manera posa èmfasi en la sexualitat, la sensualitat i l’amor.  El dol i separacions és una altre dels temes en els que s’enfoca ja que son els mes habituals quan una persona decideix fer un treball personal. Tot això amb un grup de persones amb un alt grau de compromís, respecte i acceptació amb les quals es treballa setmana rere setmana. Això neix d’un interès en comú i senzill com aprendre el funcionament dels éssers humans.

Per tots aquests motius animaria a fer la formació a tots els que sentin curiositat per saber més. Aquí us esperem!

Laura Bañeras