Truca'ns al
605631649 / 972092634
CURS D'EINES SISTÈMIQUES
 • + -

  CURS EINES SISTÈMIQUES

  CURS EINES SISTÈMIQUES

  “Aquesta és la plenitud de la felicitat: alegrar-me de la realitat tal com és”

  Bert  Hellinger

  Aquesta formació es presenta des d'una perspectiva holística i integradora, on l'important són les relacions interpersonals i els components que a partir d'elles emergeixen. Per tant, posem especial atenció en les relacions i la comunicació que manté el sistema, entenent com a sistema qualsevol grup que interaccioni (família, grups d’amics, laboral...).

  Des de la visió sistèmica s’entenen les dificultats des d’un marc contextual i ens focalitzem en comprendre i ordenar les dinàmiques relacionals, observant que els rols i els comportaments de les persones en aquests contextos, estan determinats per les regles implícites i explicites del sistema i la interacció entre els seus membres.

  La formació ens ajuda a adquirir una visió circular de les dificultats relacionals dins un sistema, ens ajuda a comprendre com el comportament d'un individu influencia a l’ altre, i aquest per la seva banda influeix també sobre el primer. Per tant, una mirada sistèmica ofereix una visió circular, interactiva, a l'interior del sistema o grup que té les seves regles de transformació i s'autoregula a través de fenòmens de retroalimentació per mantenir un estat d'equilibri.

  Amb l’ajuda de les eines sistèmiques acompanyem a les persones a trobar un equilibri dins el sistema on pertanyen des d’un treball més pràctic que analític.

 • + -

  DIRIGIT A

 • + -

  METODOLOGIA

 • + -

  OBJECTIUS

 • + -

  PROGRAMA DEL CURS

 • + -

  HORARI I INVERSIÓ