Truca'ns al
605631649 / 972092634
FORMACIÓ GESTALT INFANTIL
 • + -

  FORMACIÓ

  INSCRIPCIONS OBERTES!

  FORMACIÓ AVALADA PER LA AETG !

  La concepció gestàltica aplicada a nens té plena confiança en les pròpies capacitats a la seva tendència innata a la salut i al seu creixement. Aquest curs dirigit a terapeutes, psicòlegs, pares, mares o persones, interessades en el tema té com a finalitat mostrar eines pràctiques de la Gestalt aplicada als més petits. La concepció holística que tenim del nen fa que la teràpia gestalt no se centri només en el símptoma sinó que tracta d’afavorir el desenvolupament integral del nen.

  La formació en Teràpia Gestalt Infantil et capacita per a l’exercici de la Psicoteràpia Infantil a través de recuperar els assumptes pendents de la teva infantesa, amb tècniques de la Psicoteràpia Gestalt.

  La Teràpia Gestalt, com a teràpia humanista que és, concep al nen/a des d’una perspectiva optimista, és a dir creu en les seves potencialitats i en la seva tendència innata a la salut i al creixement. La Teràpia Gestalt té una concepció holística de l’infant, té en compte la seva part sensorial, l’afectiva, la intel · lectual, la social i l’espiritual.

 • + -

  DIRIGIT A

 • + -

  OBJECTIUS

 • + -

  CURS BÀSIC

 • + -

  CURS SUPERIOR 1

 • + -

  HORARI/INVERSIÓ

 • + -

  TITULACIÓ

 • + -

  EQUIP DOCENT

 • + -

  MÉS INFORMACIÓ

Nou raons que fan única aquesta formació:

1 . Vivència des del propi nen interior : La formació facilita una trobada amb un mateix des del nen d’una forma conscient i saludable .

2 . Ampli programa de formació : Inclou la visió en tots els seus contextos de relació amb la família i l’escola .

3 . Aprenentatge vivencial : Metodologia d’aprenentatge lúdic – experiencial des del corporal , l’emocional i el cognitiu , buscant l’equilibri entre el pensar , el fer i el sentir .

4 . Formació inclusiva : Està orientada tant a educadors , terapeutes , psicòlegs com a pares i mares pel que hi ha una gran riquesa en integrar les diferents visions de la relació amb la infància , capacitant per ser pares i educadors més conscients .

5 . Facilita eines a través del treball personal : La formació et capacita per a l’exercici de la psicoteràpia infantil a través d’ contactar i curar els assumptes pendents de la infantesa amb tècniques de la Teràpia Gestalt .

6 . Orientació gestàltica : Prepara terapeutes infantils humanistes especialitzats en l’enfocament gestàltic , amb amplis coneixements teoricopràctics , capaços d’exercir la teràpia infantil de manera eficaç , responsable i ètica .

7 . Formadors especialitzats : Es facilita el contacte amb un ampli equip docent amb alta experiència en la Gestalt i la infància , i que permet ampliar i complementar la formació des de diferents visions professionals .

8 . Pràctiques supervisades : Hi ha la possibilitat de pràctiques on s’integraran els coneixements terapèutics treballats i vivenciats durant el curs .

9 . L’ AETG ens reconeix com a escola: En completar la formació i formalitzats els tràmits sol · licitats per l’Associació , es lliurarà el diploma avalat per ells .