Truca'ns al
605631649 / 972092634
FORMACIÓ EN TERÀPIA TRANSPERSONAL INTEGRATIVA
 • + -

  FORMACIÓ EN TERÀPIA TRANSPERSONAL INTEGRATIVA

  FORMACIÓ EN TERÀPIA TRANSPERSONAL INTEGRATIVA: APLICACIONS TERAPÈUTIQUES DE LA PSICOLOGIA TRANSPERSONAL I DE LA  FILOSOFIA ORIENTAL 

  Formació orientada fonamentalment a l’autoindagació i a l’autodescobriment personal i transpersonal per tal, d’aprendre i englobar els propis recursos personals i a l’hora contactar i aprofundir en el sender de la teràpia transpersonal i en els recursos tècnics per dur a terme aquesta tasca en les diferents àrees professionals.

  Sovint en algun moment de la nostra vida arriba una sensació o una època on no sabem molt bé si el camí que estem recorrent és el millor per a nosaltres. Si aquest camí és el nostre o és el que les circumstàncies de la vida i l’educació ens ha portat a recórrer. Altres vegades sentim que ens hem quedat estancats en la nostra vida i que ens cal fer un pas més.
  Nosaltres com a éssers humans hem vingut a aprendre i a ser feliços amb la nostra existència. Aprendre a superar les nostres pors i confiar en la vida per poder realitzar allò que només nosaltres des del nostre interior sabem que volem fer.

  La psicologia ha realitzat un paper important en la nostra societat, en el seu inici amb la psicoanàlisi, seguit pel congnitisme conductual, l’humanisme i l’enfocament sistèmic. L’anomenada Teràpia Transpersonal és la quarta i més recent onada d’abordatge cap a aquesta presa de consciència tant del passat com del present proposant alhora una investigació pràctica que porta a des-identificar-se amb l’ego carencial, formar sòlidament la nostra personalitat individual i travessar-la per endinsar-se en l’autoconeixement essencial.
  La psicologia transpersonal va aconseguir integrar els mons de la psicoteràpia i de l’espiritualitat. Des de la nostra visió, la qual transpersonal ens porta a travessar la personalitat, però no a ignorar-la o tractar de anul·lar-la. Una cosa és “posseir un tret” i una altra “ser posseït per ell”.

  Aquest terme fa referència a Això que va molt més enllà de la ment pensant. El prefix “trans” significa “més enllà”, “a través de” i en el nostre cas Transpersonal assenyala “a través de la persona”, “de la màscara” , “de la ment dual”, “del pensament”, i així, d’aquesta manera transcendir el personatge o personatges en els quals vivim habitualment identificats i encapsulats. Per relacionar-nos amb els altres la societat ens “ensenya” uns patrons de percepció i comportament així com un sistema de creences que podem anomenar personalitat (del grec -presopom- que significa màscara). Aquesta màscara acaba interposant-se entre el que en realitat som -pura consciència- i l’ambient i el món social. Precisem d’una disfressa per manejar-nos en aquest món de formes i relacions. Progressivament, perdem la consciència del nostre origen sense forma, identificant-nos amb l’instrument creat com a necessitat adaptativa o com ajust creatiu.

  L’acceptació de la nostra força i “perfecció innata” com la nostra veritable naturalesa defineixen el context transpersonal que a més de ser un corrent psicològica esdevé també una “posició”, és a dir, un lloc des d’on es ES i per tant des d’on s’estima, es treballa, es comunica etc. S’estableix així una consciència que experimenta sobretot certeses amb la confiança, la pau i el benestar que això genera enfront de la consciència habitual que pateix els dubtes i les incerteses pròpies de qui es dóna suport només i exclusivament en la seva raó analítica, per no haver desenvolupat encara les capacitats evolutivament superiors de la seva ment.

  Des de la formació pretenem realitzar un treball d’autoconeixement recolzats principalment per la pràctica del Vedanta Advaita, potenciant el nostre observador interior perquè sigui el que guia el camí de la nostra existència com a éssers lliures i conscients.

 • + -

  PROGRAMA DEL CURS

 • + -

  METODOLOGIA I OBJECTIUS

 • + -

  HORARI

 • + -

  DIRIGIDA A

 • + -

  INVERSIÓ

 • + -

  IMPARTIT PER