Truca'ns al
605631649 / 972092634
Espai Social

ESPAILUDIC-ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA

Espailúdic juntament amb Ludotrainingrup ha creat una associació amb el nom d ‘Espaisocial sense ànim de lucre AMB l’ objectiu de portar tota la nostra experiència i coneixement a col·lectius desfavorits. Per això hem creat una programació de formació, cursos i tallers gratuïts amb finalitats lúdiques i terapèutiques on portar a aquests col·lectius la millora i l’autoconeixement emocional i relacional. La idea és donar-los eines que millorin la seva qualitat de vida i de proporcionar espais de teràpia i creixement personal perquè obtinguin eines per millorar la seva supervivència i les seves relacions personals i interpersonals.
Creiem que tot ésser humà té dret a unes necessitats bàsiques per poder viure i davant les que la nostra associació no té recursos per proporcionar, però creiem que l’ajuda emocional que podem aportar pot ser un motor dins de les adversitats que existeixen per a aquests col·lectius.

Creiem també en la resiliència de l’ésser humà que és la seva capacitat de resistència per mantenir-se en peu de lluita, amb dosis de perseverança, tenacitat, actitud positiva i accions, que permeten avançar en contra del corrent i superar les adversitats.

Des de la nostra associació volem reforçar aquesta actitud positiva i aquesta tenacitat que tot individu té i més intentar en la mesura del possible, aprendre de totes les situacions que la vida ens porta.

El finançament dels nostres projectes s’obté de:
  1. Particulars (donacions)
  2. Dels beneficis obtinguts a partir dels cursos impartits en empreses i organitzacions privades, és a dir, els beneficis obtinguts de LUDOTRAININGRUP.
  3. De l’obtenció de subvencions d’ajudes a programes socials de les caixes d’estalvis o entitats financeres en les que destinen beneficis a obra social.
  4. De l’aportació dels socis de l’AELL (associació espanyola de Ludoformadores i ludotraining) i quotes de socis del espaisocial.
  5. De les aportacions d’Espailúdic.
FORMACIONS I TALLERS DE VOLUNTARIAT REALITZATS PER LA AELL I ESPAISOCIAL
DES DEL 2008 FINS A L’ACTUALITAT HEM FET:
158 TALLERS EN CENTRES PENITENCIARIS DE TOTA CATALUNYA
34 TALLERS EN CENTRES GERIÀTRICS DE BARCELONA I BADALONA
12 TALLERS EN CENTRES DE MENORS
Teràpies individuals a la Fundació Putxet
ACTUALMENT ESTEM FENT
– 20 teràpies individuals
– Portant 2 grups de Fibromiàlgia
– Realitzant tallers en un CRAE de Sabadell
– Col·laborant en un Geriàtric

Tot això realitzat per un total de 32 terapeutes formadors que han estat formats en ludoformació i Gestalt a Espailúdic i que han realitzat els treballs dins d’un marc de voluntariat social. Comptem amb la col·laboració econòmica de subvencions d’àmbit social de La Caixa, de Caixa Terrassa i d’Unim.
Sempre estem oberts a rebre a mes participants voluntaris, els requisits són estar formats o en procés de formacion en ludoformació o gestalt a Espailúdic

A més, Espaisocial ofereix col·laboració gratuïta per apropar la teràpia a persones que, d’una altra manera, no podrien permetre un tractament terapèutic. Aquestes sessions de teràpia individual són realitzades per terapeutes acabats de formar i en període de pràctiques. Per garantir que la seva feina compleix tots els requisits de qualitat, aquests terapeutes en pràctiques estan supervisats per terapeutes experimentats i formadors de Espailúdic.

Detalls