Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
SOM EL QUE SENTIM
SOM EL QUE SENTIM
 • + -

  GRUP D'ENCONTRE

  SOM EL QUE SENTIM: VIU, EXPERIMENTA I ENTÉN EL TEU MÓN

  Etimològicament la paraula emoció prové del llatí emotîo, que significa moviment o impuls, “allò que et mou cap a”. Així doncs, les emocions són allò que, responent als diversos estímuls als que ens exposem, ens impulsen a actuar d’una determinada manera i experimentar un ampli ventall de sensacions. En podríem diferenciar tres components: fisiològic, cognitiu i motriu. El primer correspondría a allò que ens passa al cos (tremolors, plor, pell de gallina…), el segon a què ens passa pel cap (pensaments, judicis…) i, per últim, el motriu, que correpon a l’acció (sortir correns o fer una abraçada.).

  En la societat actual ens enfrontem a un cert desconeixement d’allò que ens passa. Ens ensenyen des de ben petits a reprimir certes emocions, donant només cabuda a unes altres, sovint titllant-les de negatives o positives. Tant a l’escola com a casa tota la preocupació es centra en cultivar el nostre intel·lecte i tallar o controlar tot allò que sentim per a què no se’ns escapi de les mans, però, què passa quan hi ha quelcom que ens mou impulsivament i no sabem controlar? Aquí és, per nosaltres, on es troba la importància de l’educació emocional, de la consciència d’allò que ens passa.

  Per això en aquest grup d’encontre, seguint els nostres impulsos i tenint en compte les nostres experiències, volem transmetre allò que per a nosaltres és sanador i oferir un espai neutre i de seguretat on experimentar i donar lloc a les diferents emocions amb la finalitat de detectar-les i viure-les sense judici.

  SOM EL QUE SENTIM, i no hi ha res més bonic que sentir amb llibertat.

 • + -

  OBJECTIUS

  OBJECTIUS:

  – Identificar, reconèixer i gestionar les pròpies emocions.

  – Relacionar-nos des del respecte i l’empatia, donant espai a les emocions dels altres.

  – Reconèixer i gestionar les meves reaccions vers les emocions externes.

  – Detectar les emocions no expressades i acollir-les .

  – Explorar els oposats, les polaritats, per a poder sentir-nos més lliures.

  – Reconèixem a mi mateix i com la societat influeix al meu ser.

  – Explorar la nostra creativitat.

  – Crear entre tots un espai neutre, segur i lliure de judicis i crítiques.

  – Responsabilitzar-nos de les pròpies accions i decisions.

 • + -

  HORARI

  HORARI: quinzenalment els dijous de 16:00h a 18:00h.

   

  INICI: El Març del 2018: 1 i 15

   

 • + -

  DIRIGIT A

  Aquest taller va dirigit a totes aquelles persones interessades en ampliar el seu coneixement emocional i en obtenir eines i recursos per a la identificació i gestió de les diverses emocions, a través de l’experimentació en grup mitjançant tècniques gestàltiques.

 • + -

  INVERSIÓ

  Inversió: 40€/mes