Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
ENTRE DONES
ENTRE DONES
 • + -

  GRUP D'ENCONTRE

  ENTRE DONES: DESCOBRIR I EXPRESSAR LA FEMINITAT DE CADA DONA

  Imprescindible reservar plaça.

  Podeu trucar 605631649 i us donarem més informació.

  INSCRIPCIONS OBERTES!

  Creiem que cal observar-se, escoltar-se, sentir-se i mirar-se des de l’acceptació més amorosa. No obstant això, no sempre tenim el temps, l’espai o de vegades senzillament no ens ho permetem. Per això creiem necessari crear un espai d’acompanyament terapèutic on puguem expressar-nos, experimentar, compartir, aprendre a detectar les nostres necessitats i a atendre-les, amb la finalitat de viure el nostre moment actual de manera més conscient i plena.

  Entre dones pretén oferir un espai per a que cada dona des de sí mateixa tingui un lloc d’expressió i pugui connectar-se amb la seva essència femenina i realitzar un creixement personal.

  Volem oferir trobades de caràcter lúdic i creatiu per a potenciar les nostres virtuts i realitzar un procés cap a l’interior de la dona i entre dones. Temps per descobrir quina és la nostra feminitat i escoltar la dona interna per mostrar-nos tal i com som. És a dir, volem oferir un espai d’expressió de la feminitat i com aquesta afecta a les dones, un indret per parlar de tot allò que envolta la dona (cultura, ajustos creatius, com ens relacionem,…), de l’embaràs, la maternitat i la menstruació i un espai per veure la visió i els recursos de diferents dones.

  Treballarem amb dinàmiques experiencials que ens ajudin a prendre consciència de les nostres emocions, sentiments, pensaments i adquirir habilitats  pel gaudir de la feminitat i la vida. L’objectiu d’aquests grup d’encontre és anar treballant l’empoderament de la nostra pròpia autonomia i benestar personal.

 • + -

  A QUI VA DIRIGIT

  A QUI VA DIRIGIT?

  Dirigit a tota dona des de 18 anys.

  Dirigit a totes les dones interessades en obtenir més consciència de sí mateixes i en trobar un espai per poder compartir les seves experiències.

  Dirigit a mares que tingui ganes d’aprofitar els moviments interns i externs que genera la maternitat per compartir, acompanyar i sentir-se acompanyades i connectar amb l’essència pròpia de cadascuna com a nenes, adultes, dones i mares.

 • + -

  OBJECTIUS

  OBJECTIUS

  Les sessions pretenen donar suport a la presa de consciència del moment que s’està vivint, i aprofitar-lo per treballar assumptes personals que s’obren com a dona, amb la maternitat, amb la parella,… per tal de ser més autèntiques i responsables en el que som, cadascuna amb el que és.
  Al seu torn, el grup pretén potenciar aquelles capacitats que com adultes van permetre’ns caminar de manera més sana, utilitzant la Gestalt com a base per a això. Aprenent a viure en el present, en l’aquí i l’ara, podrem adonar-nos de les pròpies emocions i / o adonar-nos de les necessitats de cada moment.

 • + -

  HORARI

  HORARI:  quinzenalment, els  dimecres de 11:00 a 13:00h

  Si voleu podeu trucar i us donarem més informació

  Lloc a l’Escola Gestalt de Catalunya:   c/ Santa Eugenia 18 1er 2a de Girona.

 • + -

  INVERSIÓ

  INVERSIÓ: 50€ al mes

  Les persones que han realitzat el taller i estan interessades en la Formació Gestalt no han de pagar la matrícula del curs.

 • + -

  IMPARTIT PER

  Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.