Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
LA BIODANSA
LA BIODANSA
 • + -

  ACTIVITAT

  LA BIODANSA

  És un sistema d’integració humana, que restableix el vincle entre les persones i la Natura , autoregula i renova l’organisme, harmonitza els instints, les emocions i els sentiments, per conservar la vitalitat i evolucionar a través de la integració dels potencials genètics, de la trobada amb un mateix i amb els altres, mitjançant el moviment, i la música.

  Desenvolupa cinc grans línies de vivència, aquestes línies són: la vitalitat, la creativitat, la sexualitat, l’afectivitat i la transcendència.

  La Biodansa és la capacitat de transformar la pròpia Vida; la vivència que contribueix a la connexió amb la pròpia identitat per convertir-nos en artistes de nosaltres mateixos. Integrem el què pensem, el què sentim i el què fem.

  Ens aporta:

  • A nivell corporal: Optimitza la relació amb el cos donant fluïdesa, flexibilitat, potència, coordinació i ritme. Enforteix la salut física.
  • A nivell psicològic: Dissol progressivament les tensions: estrès i dolors en general. Produeix efectes d’harmonia augmentant l’equilibri psicològic. Ajuda a superar estats de tensió i carències emocionals.  Disminueix la xerrameca mental.
  • A nivell emocional: Contribueix a expressar i enfortir les emocions.  Afavoreix la connexió amb la Vida en tota la seva plenitud.  Ajuda al retrobament amb un mateix i amb els altres.  Restaura l’equilibri emocional. Permet connectar amb el gaudir i el plaer provocant un efecte regenerador a tot l’organisme i en la consciència. Millora la comunicació. Estimula l’instint lúdic.
  • A nivell existencial : Ajuda a elevar la qualitat de vida, mitjançant el canvi profund i durador de les actituds internes, atès que la seva pràctica continuada produeix el sentiment global de benestar en tots els àmbits de la vida.  Desarrolla i integra els potencials: vitalitat, afectivitat, creativitat, sexualitat i transcendència. Unifica l’hemisferi esquerre i el dret. Fomenta la connexió amb la sensibilitat. Ens fa sentir la manera en què s’expressa l’essencial. Contribueix al desenvolupament de sentiments d’unitat amb tot el que ens envolta i de connexió amb l’Univers.

  La Biodansa per mi és viure la vida, ballar l’alegria de viure, viure l’aquí i l’ara i gaudir de la meva part emocional. És deixar-me sentir i sobretot ser jo i ser conscient del què faig, sento i penso. (Joan Ramón)

 • + -

  DIRIGIT A

  A les persones que volen alliberar tensions mentals, emocionals i corporals a través del moviment i la música.

  A aquelles que vulguin connectar amb les emocions que ens aporten benestar, harmonia i pau. A aquells que vulguin fer créixer els seus potencials innats i millorar les relacions amb un mateix i amb els altres.

   

 • + -

  HORARI

  Las classes de biodansa són d’una sessió setmanal amb una durada de 1:30h aproximadament.

  Horari: Tots els dijous de 18:00 a 19:30h

 • + -

  INVERSIÓ

  Inversió: 40 € al mes per persona (tots els dijous del mes).

  Una sessió individual 12€ (un dijous al mes).

   

 • + -

  IMPARTIT PER

  JOAN RAMON BORRELL

  Mestre terapeuta Reiki Usui japonès Federat a la federació espanyola de Reiki número 4303.

  Mestre reiki kundalini.

  Formador amb radiestesia.

  Treball personal de pràctiques de biodansa.

  Mestre en lecutura de Registres Akàsics i Atlantes.

  Facilitador de tècniques de hooponopono.

  Facilitador del llibre un “curso de milagros”.

  Facilitador de treball amb els nostres àngels.

  En procés de Formació en Teràpia Gestalt.