Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
MONOGRÀFICS EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS SISTÈMIQUES
MONOGRÀFICS EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS SISTÈMIQUES
 • + -

  MONOGRÀFICS

 • + -

  MONOGRÀFIC FILLS EN L'OBLIT

  FILLS EN L’OBLIT

  Una noia o dona es queda embarassada, i pel motiu que sigui, decideix avortar.

  Tot aquest procés, desde que es queda embarassada fins que el perd, deixa empremta en el nostre cos, en tots els sentits.

  El nostre cos, la nostra ment, les nostres emocions, i també vull anomenar la nostra ànima, necessita un espai per recol·locar-se en tota aquesta acció.

  Socialment, aquest acte, no és habitual donar-li cap mena d’importància, sovint es viu com un tràmit ràpid, i superficialment et treus “el problema” de sobre. Acostuma a haver-hi una incomprensió emocional en tots els àmbits: mèdic, social, educatiu, familiar, amistats….

  El que no es té en compte, és que les dones o noies que hem decidit, conscient o inconscientment avortar, portem un dolor profund dins les nostres entranyes, que tard o d’hora ens demanarà ser mirat i escoltat.

  Desde la mirada de les Constel·lacions Familiars, és important poder donar espai a aquesta pèrdua tan si s’ha viscut com un dol com si no. Partim de la premissa que tots som energia, en el moment que ens hem quedat embarassades entra una energia dins el nostre cos, sigui el temps que hi sigui. Aquesta energia forma part de la nostra família i del nostre sistema familiar, així, cal donar-li el seu lloc en la família, i en el cor dels pares.

  És molt important dins d’un sistema, donar espai i ordre a tots els membres, inclosos els fills no nascuts, per a poder restablir l’equilibri i que pugui fluir l’amor.

  Sovint ens trobem amb uns pares que varen tenir un avortament entre el primer i el segon fill i un ho pot viure més intensament que l’altre i això pot provocar un distanciament important en la relació i alhora, pot afectar als fills fent que es sentin insegurs, inquiets o amb la sensació de no estar al seu lloc, entre altres coses.

  El treball dels pares consisteix en donar espai reconeixement a aquest membre no nascut, es poden fer diferents treballs simbòlics i una constel·lació ja que això ens ajudarà a restablir l’ordre i que l’ambient familiar sigui més harmoniós.

  Gràcies a eines com les Constel·lacions Familiars i la Teràpia Gestalt, es pot fer un treball de reconeixement i d’integració d’aquests nadons no nascuts, d’aquests fills que es queden en l’oblit. I restablir, així, l’ordre i l’equilibri familiar.

  OBJECTIUS:

  • Si s’ha viscut l’experiència d’avortar, poder tenir contacte amb l’acció i amb el fill no nascut i donar-li un espai.
  • Aconseguir harmonia i ordre en el sistema familiar.
  • Rebre informació i poder ampliar la mirada. Si es treballa en un àmbit d’ajuda, poder aportar sanació i  tranquil·litat a les persones que ho han patit.

  DIRIGIT A: 

  • A totes aquelles persones, homes i dones, que hagin viscut l’experiència d’avortar en la seva vida i tingui ganes de sanar-ho.
  • A qualsevol persona que treballi en l’àmbit de l’ajuda, terapeutes, educadors, mestres, infermers, psicòlegs…
  • A qualsevol persona que vulgui rebre aquesta informació.

  HORARI:

  A concretar.

  INVERSIÓ: 25 €

  b9b48f26-7d98-44a2-8f97-b58ab5b35915