Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
MONOGRÀFICS EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS SISTÈMIQUES
MONOGRÀFICS EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS SISTÈMIQUES
 • + -

  MONOGRÀFICS

 • + -

  MONOGRÀFIC FILLS EN L'OBLIT

  FILLS EN L’OBLIT

  Una noia o dona es queda embarassada, i pel motiu que sigui, decideix avortar.

  Tot aquest procés, desde que es queda embarassada fins que el perd, deixa empremta en el nostre cos, en tots els sentits.

  El nostre cos, la nostra ment, les nostres emocions, i també vull anomenar la nostra ànima, necessita un espai per recol·locar-se en tota aquesta acció.

  Socialment, aquest acte, no és habitual donar-li cap mena d’importància, sovint es viu com un tràmit ràpid, i superficialment et treus “el problema” de sobre. Acostuma a haver-hi una incomprensió emocional en tots els àmbits: mèdic, social, educatiu, familiar, amistats….

  El que no es té en compte, és que les dones o noies que hem decidit, conscient o inconscientment avortar, portem un dolor profund dins les nostres entranyes, que tard o d’hora ens demanarà ser mirat i escoltat.

  Desde la mirada de les Constel·lacions Familiars, és important poder donar espai a aquesta pèrdua tan si s’ha viscut com un dol com si no. Partim de la premissa que tots som energia, en el moment que ens hem quedat embarassades entra una energia dins el nostre cos, sigui el temps que hi sigui. Aquesta energia forma part de la nostra família i del nostre sistema familiar, així, cal donar-li el seu lloc en la família, i en el cor dels pares.

  És molt important dins d’un sistema, donar espai i ordre a tots els membres, inclosos els fills no nascuts, per a poder restablir l’equilibri i que pugui fluir l’amor.

  Sovint ens trobem amb uns pares que varen tenir un avortament entre el primer i el segon fill i un ho pot viure més intensament que l’altre i això pot provocar un distanciament important en la relació i alhora, pot afectar als fills fent que es sentin insegurs, inquiets o amb la sensació de no estar al seu lloc, entre altres coses.

  El treball dels pares consisteix en donar espai reconeixement a aquest membre no nascut, es poden fer diferents treballs simbòlics i una constel·lació ja que això ens ajudarà a restablir l’ordre i que l’ambient familiar sigui més harmoniós.

  Gràcies a eines com les Constel·lacions Familiars i la Teràpia Gestalt, es pot fer un treball de reconeixement i d’integració d’aquests nadons no nascuts, d’aquests fills que es queden en l’oblit. I restablir, així, l’ordre i l’equilibri familiar.

  OBJECTIUS:

  • Si s’ha viscut l’experiència d’avortar, poder tenir contacte amb l’acció i amb el fill no nascut i donar-li un espai.
  • Aconseguir harmonia i ordre en el sistema familiar.
  • Rebre informació i poder ampliar la mirada. Si es treballa en un àmbit d’ajuda, poder aportar sanació i  tranquil·litat a les persones que ho han patit.

  DIRIGIT A: 

  • A totes aquelles persones, homes i dones, que hagin viscut l’experiència d’avortar en la seva vida i tingui ganes de sanar-ho
  • A qualsevol persona que treballi en l’àmbit de l’ajuda, terapeutes, educadors, mestres, infermers, psicòlegs…
  • A qualsevol persona que vulgui rebre aquesta informació.

  HORARI:

  Dimarts 5 de març de 16.00 h a 20.00 h

  Dissabte 13 d’abril de 17.00 a 21.00 h

  INVERSIÓ: 25 €

  b9b48f26-7d98-44a2-8f97-b58ab5b35915

 • + -

  MONOGRÀFIC LA MEVA RELACIÓ AMB EL MENJAR

  LA MEVA RELACIÓ AMB EL MENJAR:

  Posem l’atenció en com és la nostre relació amb el menjar.

  D’entrada l’alimentació te una naturalesa que pot ser vital, senzilla, plaent i alegre.

  No obstant, a vegades, és pot transformar amb angoixa, malestar, preocupació, culpa, inseguretat… i deixar de ser una acció natural i essencial en la nostra vida per convertir-se en un autèntic calvari.

  La manera en com nodrim el nostre cos, està directament relacionada amb la manera amb com ens relacionem amb nosaltres mateixos i amb els altres.

  La societat actualment pressiona, tan a manera de ritme com d’ imatge.

  Això pot provocar que el ritme de vida que portem, no ens permeti asseure’ns i fer un bon àpat, i acabem menjant qualsevol cosa, ràpid i corrents. Sense donar la importància que té l’alimentació en la nostra vida.

  Alhora, estem socialment vinculats a una falsa necessitat que rebem a nivell publicitari i de  marketing (imatge, roba, moda, tenir el cos d’una certa manera…sembla que tots tinguem que ser esvelts i de la mateixa manera).

  En aquest monogràfic , treballarem des d’una mirada sistèmica, com hem estat educats en relació a l’alimentació, quines creences familiars i socials hem adquirit i com podem aprendre a nodrir-nos a nivell d’alimentació, socialment i familiarment.

  OBJECTIUS:

  • Observar com ens relacionem amb el menjar i què significa això per a mi.
  • Aprendre a diferenciar que és una relació sana i quan no.
  • Treballar la relació amb la mare o progenitor, la primera persona que ens ha nodrit.
  • Treballar les relacions amb el nostre entorn per poder veure quines son de qualitat i quines no.
  • A nivell sistèmic, treballar els bloquejos i fidelitats que hi pugui haver.

  DIRIGIT A:

  • A tota aquella persona que senti que la seva relació amb el menjar no és equilibrada i tingui ganes de sentir-se amb harmonia.
  • A totes aquelles persones que es vulguin treballar la relació amb la mare.
  • A tota persona que treballi en l’àmbit de l’ajuda i vulgui ampliar la seva mirada i rebre informació sobre el tema.

  HORARI:

  Dimarts 26 de març de 16.00 h a 20.00 h

  Dimarts 2 d’abril de 16.00 h a 20.00 h

  INVERSIÓ: 25 €

  foto menjar monografic 4