Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
ESPAITERAPÈUTIC a Girona
ESPAITERAPÈUTIC a Girona
 • + -

  TERÀPIA INDIVIDUAL PER ADULTS

  • Es desenvolupa en sessions setmanals o quinzenals d’una hora de durada. Treballem amb diferents tècniques basades en la teràpia Gestalt, les constel.lacions familiars i la psicologia. El terapeuta acompanya la persona en el seu procés sense dirigir ni interpretar,  respectant que sigui la persona la que descobreixi per sí mateixa les seves capacitats i seus conflictes , i així, desenvolupi els seus propis recursos i habilitats per afrontar els canvis i dificultats de la vida quotidiana.A qui va dirigit?
  • A persones amb problemes de depressió, ansietat, tristesa, pors, fòbies, estrès, mobbing, inseguretat, baixa autoestima, infelicitat, bloquejos emocionals, obsessions.
  • A qui vulgui resoldre conflictes de relació amb els pares, fills, parella …
  • A qui vulgui aprofundir en el seu propi desenvolupament personal, per aconseguir major autoconeixement.Impartit per:

  L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).

  inversió:
  De 50 € per sessió (descompte per a alumnes i ex-alumnes)

 • + -

  TERÀPIA INDIVIDUAL PER A NENS I ADOLESCENTS

  La Teràpia Gestalt infantil té en compte tot el sistema familiar a què pertany el nen. Reconeix que el nen és un ésser únic, sensible a diferents problemàtiques que es manifesten en ell mateix. No considerem aquestes únicament individuals, sinótambé familiars i socials.

  En el nostre centre, la teràpia gestàltica infantil permet dur a terme un abordatge terapèutic caracteritzat per adaptar-se a la singularitat de cada nen

  D’altra banda, l’adolescència és l’etapa en la qual la persona s’enfronta a unes tasques ineludibles, deixa de tenir els avantatges del nen i té els inconvenients de l’adult, “difícil decisió”. Ha de començar a programar la seva vida i prendre decisions per sí mateix,  que constitueixen un veritable repte, de vegades massa gran per ser abordat sense cap possibilitat de guia. La teràpia Gestalt ajudarà a fer la funció de saber dir si i no; és a dir, saber triar i alhora desenvolupar autoconfiança. Acompanyem a l’adolescent per a què pugui descobrir quin son els seus recursos i les seves eines i a ixí poder potenciar totes les seves capacitats.

   

  Impartit per:
  L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).

 • + -

  TERÀPIA DE PARELLA

  Es desenvolupa igualment en sessions setmanals o quinzenals amb l’objectiu d’afavorir una veritable trobada entre aquelles parelles que estiguin atravessant un període de crisi o de canvi dins de la seva relació. Els conflictes-lluny de ser l’obstacle que impedeixen la trobada-passen a ser una possibilitat il · limitada de creixement conjunt.
  Progressivament, al llarg de les sessions es va facilitant l’escolta amorosa, el veure l’altre en la seva totalitat des d’una veritable presa de consciència, en contraposició a la idealització sorgida durant l’enamorament dels inicis de la relació.

  En les relacions de parella hi intervenen diferents factors o aspectes que fan que la relació i/o la dinàmica sigui percebuda com a nutritiva o com a limitant i impedeix el benestar de la parella o d’un dels membres. Així doncs, aquesta relació varia en funció dels esdeveniments i del caràcter de cadascun dels components i és viscuda per cada un d’ells de manera diferent.

  A l’Escola Gestalt de Catalunya proposem un procés integral per a treballar amb la parella de manera holística.

  El treball es realitza amb sessions individuals i sessions de parella. Així treballem la relació i el procés personal de les parts implicades. D’aquesta manera podrem enfocar i treballar el desenvolupament personal de cada un individualment i en relació amb l’altre.

  Durant les sessions de parella hi hauran dos terapeutes per poder donar espai a temes propis de cada gènere, la integració de la part femenina i masculina, i obtenir un acompanyament més complet.

  Impartit per:
  L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).

 • + -

  TERÀPIA INDIVIDUAL EN GRUP

  Necessites viure i viure’t d’una manera més plena?

  “Sabem el que som, però encara no sabem el que podem arribar a ser” (Shakespeare)

  En aquest grup pots trobar un espai compartit, íntim i segur en el qual poder explorar-i conèixe’t a través del mirall que suposa el grup. Treballarem des d’una perspectiva gestàltica, art, moviment, teatre i l’exploració del cos. Buscarem estar presents en l’aquí i ara i fer-nos conscients de la nostra existència i la  responsabilitzant del propi procés de canvi i transformació. Reconeixerem com ens limitem i trobarem eines per desenvolupar el nostre potencial d’una forma holística i integradora facilitant maneres saludables d’estar en la vida i el món.

  A qui va dirigit?

  A totes aquelles persones que tinguin la inquietud d’embarcar-se en un procés d’autodescobriment i desenvolupament del seu intel · ligència emocional i millora de la seva autoestima a través de l’experiència del treball grupal gestàltic.
  desenvoluparem:

  • Formes de comunicació més genuïna. Un major coneixement de nosaltres mateix @ s.
  • Explorarem els recursos i potencialitats de cada persona.
  • El reconeixement de cadascuna de les nostres parts per tenir més possibilitats d’elecció.
  • Noves habilitats i creativitat per enfrontar dificultats i assolir objectius personals.
  • L’escolta de les teves necessitats i com satisfer-les.
  • Recursos per sentir-nos millor amb un @ i amb el món que construïm.

  ESTRUCTURA
  Grup quinzenal.
  Modalitat tarda: dijous de 18 a 22h.
  Modalitat matí: Divendres de 10 a 14h.

  INVERSIÓ: 80 € al mes

  IMPARTIT PER:

  Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.

 • + -

  TERÀPIA FAMILIAR

  En les relacions familiars hi intervenen diferents factors o aspectes que fan que la relació i/o la dinàmica familiar sigui percebuda com a nutritiva o com a limitant i impedeix el benestar d’un o més membres de la família. Així doncs, aquesta relació varia en funció dels esdeveniments i del caràcter de cadascun dels components i és viscuda per cada un d’ells de manera diferent.

   Alguns dels factors que dificulten les relacions familiars poden ser:

  -la criança dels fills

  -la situació personal i moment vital de cadascun dels membres

  -esdeveniments xocants i/o traumàtics

  -pèrdues

   Quan aquesta diferència es fa insostenible o simplement es volen acostar postures per a millorar la convivència o la relació en sí mateixa, es pot realitzar un procés terapèutic que faciliti la unió i l’entesa amb els altres.

   En la teràpia que realitzem des de l’Escola Gestalt de Catalunya, creiem molt important poder veure quines són les dinàmiques i els tipus de relacions que establim amb la nostra parella, el nostre fill o fins i tot els nostres pares. Creiem que totes les parts del sistema familiar són importants i hi han de tenir el seu espai. Així podem obtenir una entesa òptima i global per tots el membres i aquests poden sentir quin és el seu espai d’una manera satisfactòria per a ells i pel sistema familiar en general.

  Per a que això pugui sorgir estructurem les teràpies de tal manera que pugui haver-hi un espai per cada un dels membres de manera individual, un espai per a la parella i un espai pel nucli familiar (pare-mare-fill/s).

  D’aquesta manera cada un d’ells pot treballar en profunditat el seu jo i alhora en les altres sessions el nosaltres com a familia.

  En aquest tipus de teràpia cada un dels membres, mare, pare i fill, realitza sessions amb el seu terapeuta. I, segons creiem convenient en cada cas, es pacta la freqüència per a les  sessions de teràpia familiar (amb el fill) o de parella.

  IMPARTIT PER:

  Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.

 • + -

  TERÀPIA PER ADICCIONS

  L’addicció és la cara externa d’un patiment intern no expressat i per tant a banda de treballar el “no consumir” és important observar les dinàmiques internes que mantenen la persona en consum actiu. La intenció és anar més enllà de l’abstinència de substàncies, és buscar el benestar psicològic a través de la teràpia. La persona amb problemes d’addicció cal que es converteixi en un investigador de si mateix, per poder treballar sobre la seva dependència i amb la seva responsabilitat. Així, el procés psicoterapèutic posa èmfasi en l’autoconeixement i la teràpia com a eina per conèixer la propi funcionament malaltís, la pròpia tendència tòxica, entendre la dependència i frenar així la conducta de consum.

  Vivim en una cultura que abusa dels fàrmacs per alleujar símptomes, la drogodependència és una automedicació descontrolada amb la mateixa finalitat: “estar a gust”, “posar-me cec”. Un procés de teràpia te a veure amb prendre consciència (no estar cec), tolerar la frustració (no aferrar-se a estar sempre a gust) i la responsabilitat.

  La persona amb problemes d’addicció necessita tornar-se a sensibilitzar amb el propi cos, amb les seves emocions, els seus pensaments i amb els altres. Necessita aprendre a tolerar i elaborar el patiment i reeducar-se en el plaer.

  El procés de deshabituació i rehabilitació que proposem va més enllà de la improductiva polaritat de víctima/ innocent (“pobre és que no pot”) versus agressor / culpable (“el que passa és que no li dona la gana i punt”), l’addicte està en un atzucac que expressa un “vull i no vull”. Un procés d’addicció és un oblit d’un mateix, per això des de la psicoteràpia humanista l’autoconeixement és essencial. 

  HORARIS:

  A convenir

  IMPARTIT PER:

  Natàlia Ravetllat.

 • + -

  L'ESPAI

  espai ludic4 espai ludic2 espai ludic1 espai ludic7 espai-ludic3 espai-ludic5