Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
TERÀPIES a Girona
TERÀPIES a Girona
 • + -

  TERÀPIES

  L’Escola és un espai que potencia la trobada amb un mateix i entre les persones d’una forma conscient i saludable.

 • + -

  TERÀPIA INDIVIDUAL PER ADULTS

  Es desenvolupa en sessions setmanals, quinzenals o mensuals d’una hora de durada.

  Treballem amb diferents tècniques basades en la teràpia Gestalt, les Constel.lacions Familiars i la Psicologia. El terapeuta acompanya la persona en el seu procés sense dirigir ni interpretar,  respectant que sigui la persona la que descobreixi per sí mateixa les seves capacitats i seus conflictes , i així, desenvolupi els seus propis recursos i habilitats per afrontar els canvis i dificultats de la vida quotidiana.

  A qui va dirigit?

  • A persones amb problemes de depressió, ansietat, tristesa, pors, fòbies, estrès, mobbing, inseguretat, baixa autoestima, infelicitat, bloquejos emocionals, obsessions.
  • A qui vulgui resoldre conflictes de relació amb els pares, fills, parella …
  • A qui vulgui aprofundir en el seu propi desenvolupament personal, per aconseguir major autoconeixement.Impartit per:

  Impartit per: L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).

 • + -

  TERÀPIA INDIVIDUAL PER A NENS I ADOLESCENTS

  La Teràpia Gestalt infantil té en compte tot el sistema familiar a què pertany el nen. Reconeix que el nen és un ésser únic, sensible a diferents problemàtiques que es manifesten en ell mateix. No considerem aquestes únicament individuals, sinótambé familiars i socials.

  En el nostre centre, la teràpia gestàltica infantil permet dur a terme un abordatge terapèutic caracteritzat per adaptar-se a la singularitat de cada nen

  D’altra banda, l’adolescència és l’etapa en la qual la persona s’enfronta a unes tasques ineludibles, deixa de tenir els avantatges del nen i té els inconvenients de l’adult, “difícil decisió”. Ha de començar a programar la seva vida i prendre decisions per sí mateix,  que constitueixen un veritable repte, de vegades massa gran per ser abordat sense cap possibilitat de guia. La teràpia Gestalt ajudarà a fer la funció de saber dir si i no; és a dir, saber triar i alhora desenvolupar autoconfiança. Acompanyem a l’adolescent per a què pugui descobrir quin son els seus recursos i les seves eines i a ixí poder potenciar totes les seves capacitats.

  Impartit per:
  L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).

 • + -

  TERÀPIA DE PARELLA

  Es desenvolupa igualment en sessions setmanals o quinzenals amb l’objectiu d’afavorir una veritable trobada entre aquelles parelles que estiguin atravessant un període de crisi o de canvi dins de la seva relació. Els conflictes-lluny de ser l’obstacle que impedeixen la trobada-passen a ser una possibilitat il · limitada de creixement conjunt.
  Progressivament, al llarg de les sessions es va facilitant l’escolta amorosa, el veure l’altre en la seva totalitat des d’una veritable presa de consciència, en contraposició a la idealització sorgida durant l’enamorament dels inicis de la relació.

  En les relacions de parella hi intervenen diferents factors o aspectes que fan que la relació i/o la dinàmica sigui percebuda com a nutritiva o com a limitant i impedeix el benestar de la parella o d’un dels membres. Així doncs, aquesta relació varia en funció dels esdeveniments i del caràcter de cadascun dels components i és viscuda per cada un d’ells de manera diferent.

  A l’Escola Gestalt de Catalunya proposem un procés integral per a treballar amb la parella de manera holística.

  El treball es realitza amb sessions individuals i sessions de parella. Així treballem la relació i el procés personal de les parts implicades. D’aquesta manera podrem enfocar i treballar el desenvolupament personal de cada un individualment i en relació amb l’altre.

  Durant les sessions de parella hi hauran dos terapeutes per poder donar espai a temes propis de cada gènere, la integració de la part femenina i masculina, i obtenir un acompanyament més complet.

  Impartit per:
  L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).

 • + -

  TERÀPIA INDIVIDUAL EN GRUP

  Necessites viure i viure’t d’una manera més plena?

  “Sabem el que som, però encara no sabem el que podem arribar a ser” (Shakespeare).

  En aquest grup pots trobar un espai compartit, íntim i segur en el qual poder explorar-i conèixe’t a través del mirall que suposa el grup. Treballarem des d’una perspectiva gestàltica, art, moviment, teatre i l’exploració del cos. Buscarem estar presents en l’aquí i ara i fer-nos conscients de la nostra existència i la  responsabilitzant del propi procés de canvi i transformació. Reconeixerem com ens limitem i trobarem eines per desenvolupar el nostre potencial d’una forma holística i integradora facilitant maneres saludables d’estar en la vida i el món.

  A qui va dirigit?

  A totes aquelles persones que tinguin la inquietud d’embarcar-se en un procés d’autodescobriment i desenvolupament del seu intel · ligència emocional i millora de la seva autoestima a través de l’experiència del treball grupal gestàltic.
  desenvoluparem:

  • Formes de comunicació més genuïna. Un major coneixement de nosaltres mateix@s.
  • Explorarem els recursos i potencialitats de cada persona.
  • El reconeixement de cadascuna de les nostres parts per tenir més possibilitats d’elecció.
  • Noves habilitats i creativitat per enfrontar dificultats i assolir objectius personals.
  • L’escolta de les teves necessitats i com satisfer-les.
  • Recursos per sentir-nos millor amb un@ i amb el món que construïm.

  Estructura:

  Cada quinze dies els: Divendres de 17:00 a 19:00h

  Impartit per: Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.

 • + -

  TERÀPIA FAMILIAR

  En les relacions familiars hi intervenen diferents factors o aspectes que fan que la relació i/o la dinàmica familiar sigui percebuda com a nutritiva o com a limitant i impedeix el benestar d’un o més membres de la família. Així doncs, aquesta relació varia en funció dels esdeveniments i del caràcter de cadascun dels components i és viscuda per cada un d’ells de manera diferent.

   Alguns dels factors que dificulten les relacions familiars poden ser:

  -la criança dels fills

  -la situació personal i moment vital de cadascun dels membres

  -esdeveniments xocants i/o traumàtics

  -pèrdues…

   Quan aquesta diferència es fa insostenible o simplement es volen acostar postures per a millorar la convivència o la relació en sí mateixa, es pot realitzar un procés terapèutic que faciliti la unió i l’entesa amb els altres.

  En la teràpia que realitzem des de l’Escola Gestalt de Catalunya, creiem molt important poder veure quines són les dinàmiques i els tipus de relacions que establim amb la nostra parella, el nostre fill o fins i tot els nostres pares. Creiem que totes les parts del sistema familiar són importants i hi han de tenir el seu espai. Així podem obtenir una entesa òptima i global per tots el membres i aquests poden sentir quin és el seu espai d’una manera satisfactòria per a ells i pel sistema familiar en general.

  Per a que això pugui sorgir estructurem les teràpies de tal manera que pugui haver-hi un espai per cada un dels membres de manera individual, un espai per a la parella i un espai pel nucli familiar (pare-mare-fill/s).

  D’aquesta manera cada un d’ells pot treballar en profunditat el seu jo i alhora en les altres sessions el nosaltres com a familia.

  En aquest tipus de teràpia cada un dels membres, mare, pare i fill, realitza sessions amb el seu terapeuta. I, segons creiem convenient en cada cas, es pacta la freqüència per a les  sessions de teràpia familiar (amb el fill) o de parella.

  Impartit per: Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.

 • + -

  TERAPIA EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS INDIVIDUALS

  Les Constel·lacions Familiars són una eina terapèutica de les teràpies breus, sistèmiques, amb orientació fenomenològica. Aquesta Teràpia es diferencia d’altres per la seva extrema rapidesa. En una Constel·lació (que dura al voltant d’1 hora) s’aconsegueixen comprensions molt clares sobre les dinàmiques i implicacions que mantenen els problemes i sovint, es desenvolupen importants moviments de solució.

  A les constel·lacions es busca identificar els conflictes i els punts nodals del sistema, ja sigui familiar, laboral o social, que estan dificultant el flux de la vida. I a partir d’aquí, en la mesura que el mateix sistema ho permeti, es restaura l’ordre perdut, deslligant aquests nusos i permetent un nou fluir en la vida.

  Aquest treball pretén que cada individu estigui en consonància amb el seu destí i ocupi el lloc que li correspon en els grups amb els quals interactua perquè pugui desenvolupar el seu projecte de vida d’una manera més harmònica i sostenible.
  Una altra de les grans virtuts de les constel·lacions familiars és que, en restablir l’ordre, estem ajudant a les generacions futures a viure amb menys càrregues.

  Inversió:

  Participar en la constel·lació és GRATUÏT.
  70 € fer la pròpia constel·lació.

  Imprescindible fer reserva telefònica.

  Impartit per: Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.

 • + -

  REIKI USUI

  REIKI és una paraula d’origen japonès que significa Energia Vital Universal, la síl·laba “REI” significa Univers l’energia que ens envolta i engloba el tot) i “KI” significa energia vital (energia que flueix i envolta a tot ésser viu.)

  És una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de les mans que harmonitza l’ésser humà a nivell físic, mental i emocional.

  REIKI és una tècnica segura, sense Efectes secundaris ni contraindicacions.
  Compatible amb qualsevol altra teràpia o Tractament ja que actua potenciant sumi efecte i Millorant la qualitat de vida de qui Rep les sessions de Reiki.

  Es recomana venir amb roba còmoda.

  Impartit per: l’ Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.

 • + -

  TERÀPIA SHIATSU GESTÀLTIC

  Shiatsu en Moviment -Shiatsu Gestàltic

  El Shiatsu Gestàltic combina el massatge tradicional Japonès, la medicina tradicional xinesa i la teràpia Gestalt.

  Gràcies a un tracte personalitzat i segons les necessitats del moment, la persona  podrà triar entre dos vies de treball: una encarada a relaxar-se, tractar les contractures, els mals musculars, alleugerir el dolor, etc. I una segona més participativa i pedagògica que inclou el treball anterior i el receptor/a podrà transitar per les emocions i així, prendre consciència per aconseguir una bona gestió emocional i física.

  A qui va dirigit?

  • A aquelles persones que tinguin contractures instal·lades per llargs períodes de temps, ja siguin causades per sobrecàrregues, mala posició corporal, treballs físics que impliquen repetició de moviments, etc, etc
  • A aquells/es que busquin un espai de benestar per alliberar la ment i el cos de les preocupacions diàries i relaxar-se durant una hora.
  • A persones que estiguin interessades en fer un treball per obtenir eines amb les quals podran reduir els mals musculars i millorar el seu dia a dia.
  • A qui vulgui realitzar o estigui en un procés d’ autoconeixement i tingui necessitat de tractar les tensions acumulades.

  Amb el Shiatsu treballem les emocions que queden reflectides en el nostre cos, en forma de mals musculars, tensions, mal estar, etc , les quals es poden manifestar en diferents parts: espatlla , pit, estómac, articulacions, músculs,  etc.

  Quines tècniques s’utilitzen?

  Segons les necessitats del moment i de cada persona, aplicarem diferents tècniques:

  • Treball corporal com estiraments, mobilització d’articulacions i pressions sobre diferents parts del cos.
  • Treballs de respiració per a connectar amb un mateix, poder  baixar de la ment al cos,  relaxar-se,  prendre consciència  des del  aquí i ara, etc, etc
  • Treball de moviment:  crear un espai  on el moviment ens pot alliberar de tensions acumulades per les emocions i/o altres causes.

  Les sessions es realitzen  sobre un futon (matalàs de cotó).

  Es recomana venir amb roba còmode.

  Impartit per:

  Joan Toro Chinchilla

  Format en Shiatsu Gestàltic a Sant Vicenç Escola.

  Terapeuta Gestalt a Escola Gestalt de Catalunya –Girona.

  Treballa actualment a la seva consulta privada a Hostalric, Barcelona i Girona.

  Malabarista amb més de 20 anys d’experiència.

 • + -

  Teràpia Benedicció de l'Úter

  Impartit per: Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.

 • + -

  L'ESPAI

  espai ludic4 espai ludic2 espai ludic1 espai ludic7 espai-ludic3 espai-ludic5