Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
REFLEXOLOGIA PODAL
REFLEXOLOGIA PODAL
 • + -

  TERÀPIA EN REFLEXOLOGIA PODAL

  REFLEXOLOGIA PODAL

  ORÍGENS:

  Els orígens d’aquesta teràpia es perden en el principi de la història. Hi ha documents i proves de la seva existència en països com Egipte, el Tíbet i la Xina. És curiós com aquesta tècnica s’ha desenvolupat i evolucionat de forma paral·lela en diferents cultures tant allunyados unes de les altres i com totes aquestes coincideixen en la mateixa localització dels punts reflexes.

  Així doncs, probablement estem parlant de la teràpia, empíricament, més provada de planeta.

  A Occident, el doctor William Fitzgerald (1872-1942), inspirant-se en les teràpies dels Indis nadius a Mèxic i Nord-Amèrica va començar a aplicar-la.

  Actualment, aquesta tècnica s’està introduïnt paulatinament en residències clíniques i hospitals per la seva eficàcia i per l’absencia d’efectes secundaris.

 • + -

  QUÈ ÉS?

  És una tècnica terapèutica basada en l’estimulació en punts concrets del peu. A través d’un massatge fem pressió a diferents punts reflexes els quals estan relacionats amb un òrgan, un aparell o un sistema.

  Existeix una relació neurològica entre els peus, els òrgans interns i tot el sistema nerviós central. El sistema nerviós és l’encarregat de transmetre l’impuls nerviós i provocar una resposta a nivell cerebral i a la mèdula espinal a través dels neurotransmissors.

  Els punts reflexes son conexions d’energia que transemten i reforcen el flux energètic a través del que coneixem com a meridians del cos.

  Diferents metges i cinteífics van estudiar profundament la relació entre les parts internes i externes del cos, les conexions neurològiques i els seus reflexes a les diferents parts del cos. S’ha comprovat que quan hi ha alguna alteració al sistema, aquests punts reflexes son més sensibles als estímuls elèctrics i produeixen dolor al ser estimulats. Per la qual cosa s’han anomenat també, punts reactius.

  És una teràpia preventiva i curativa que controla el sistema nerviós ja que moltes de les malalties del cos s’atribueixen a la tensió nerviosa i això ens pot provocar problemes diversos.

 • + -

  OBJECTIUS

  A través de la reflexologia podal aconseguim:

  -. Activar l’energia vital del cos i fer que aquesta flueixi.

  -. Estimular la creativitat, la serenitat i l’alegria.

  -. Estimular la obertura corporal i emocional i la plenitud

  -. Millorar especialment, l’estrés i l’ansietat.

  -. Millorar els dolors menstruals.

  -. Millorar la qualitat del son.

  -. Millorar malsdecaps i migranyes.

  -. Millorar el còlics nefrítics

  -. Entre molts altres…

 • + -

  A QUI VA DIRIGIT

  A qualsevol persona que vulgui millorar el seu estat mental, emocional i físic. A persones que sentin algun tipus de dolor físic i vulguin treballar-lo sense efectes secundaris. A persones que desitgin aconseguir un estat de relaxació i de conexió amb ells mateixos.

 • + -

  HORARI

  Hores convingudes a concretar amb la Terapeuta.

  Les sessions duren 1 hora i 15 minuts aproximadament.

 • + -

  INVERSIÓ

  INVERSIÓ: 35 euros.