Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
TERÀPIA GESTALT PER A PARELLES
TERÀPIA GESTALT PER A PARELLES

TERÀPIA GESTALT PER A PARELLES A GIRONA

Es desenvolupa igualment en sessions setmanals o quinzenals amb l’objectiu d’afavorir una veritable trobada entre aquelles parelles que estiguin atravessant un període de crisi o de canvi dins de la seva relació. Els conflictes-lluny de ser l’obstacle que impedeixen la trobada-passen a ser una possibilitat il · limitada de creixement conjunt.
Progressivament, al llarg de les sessions es va facilitant l’escolta amorosa, el veure l’altre en la seva totalitat des d’una veritable presa de consciència, en contraposició a la idealització sorgida durant l’enamorament dels inicis de la relació.

En les relacions de parella hi intervenen diferents factors o aspectes que fan que la relació i/o la dinàmica sigui percebuda com a nutritiva o com a limitant i impedeix el benestar de la parella o d’un dels membres. Així doncs, aquesta relació varia en funció dels esdeveniments i del caràcter de cadascun dels components i és viscuda per cada un d’ells de manera diferent.

A l’Escola Gestalt de Catalunya proposem un procés integral per a treballar amb la parella de manera holística.

El treball es realitza amb sessions individuals i sessions de parella. Així treballem la relació i el procés personal de les parts implicades. D’aquesta manera podrem enfocar i treballar el desenvolupament personal de cada un individualment i en relació amb l’altre.

Durant les sessions de parella hi hauran dos terapeutes per poder donar espai a temes propis de cada gènere, la integració de la part femenina i masculina, i obtenir un acompanyament més complet.

Impartit per:
L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).