Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
TERÀPIA EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS INDIVIDUALS
TERÀPIA EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS INDIVIDUALS

TERÀPIA EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS INDIVIDUALS A GIRONA

Les constel.lacions familiars són una eina que permet treballar  el nostre sistema familiar, les nostres arrels i la nostra família.

El treball es pot realitzar de dues maneres:

1) A nivell grupal en format de taller, on es reuneix un grup de persones i hi ha una persona que treballa (qui constel·la) i n’hi ha que fan de representants (són escollits per la persona o el formador per ajudar a expresar el sistema de qui constel·la).

D’aquesta manera la persona que treballa pot aconseguir una imatge complerta del què passa al seu sistema i quins desordres i pot haver d’una manera molt més directa i clarificadora.

2) A nivell individual: Es reuneixen client i terapeuta i treballen amb clics o plantilles per a representar els membres del sistema.

Hi ha persones que es poden sentir massa exposades en un treball de constel·lacions familiars en grup, i el format individual els proporciona més intimitat i comoditat.

Un altre avantatge de les constel·lacions en format individual és que la persona pot aprofundir més en l’estat intern de cada persona representada.

Des d’aquesta perspectiva es pot treballar en qualsevol àmbit, un conflicte familiar, un bloqueig emocional, relacions laborals, relacions de parella, relació pares i fills, un dol, entre moltes altres.

Inversió:

70 € fer la pròpia constel·lació.

Imprescindible fer reserva telefònica.

Impartit per: Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.