Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
TERÀPIA EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS INDIVIDUALS
TERÀPIA EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS INDIVIDUALS

TERÀPIA EN CONSTEL·LACIONS FAMILIARS INDIVIDUALS A GIRONA

Les Constel·lacions Familiars són una eina terapèutica de les teràpies breus, sistèmiques, amb orientació fenomenològica. Aquesta Teràpia es diferencia d’altres per la seva extrema rapidesa. En una Constel·lació (que dura al voltant d’1 hora) s’aconsegueixen comprensions molt clares sobre les dinàmiques i implicacions que mantenen els problemes i sovint, es desenvolupen importants moviments de solució.

A les constel·lacions es busca identificar els conflictes i els punts nodals del sistema, ja sigui familiar, laboral o social, que estan dificultant el flux de la vida. I a partir d’aquí, en la mesura que el mateix sistema ho permeti, es restaura l’ordre perdut, deslligant aquests nusos i permetent un nou fluir en la vida.

Aquest treball pretén que cada individu estigui en consonància amb el seu destí i ocupi el lloc que li correspon en els grups amb els quals interactua perquè pugui desenvolupar el seu projecte de vida d’una manera més harmònica i sostenible.
Una altra de les grans virtuts de les constel·lacions familiars és que, en restablir l’ordre, estem ajudant a les generacions futures a viure amb menys càrregues.

Inversió:

Participar en la constel·lació és GRATUÏT.
70 € fer la pròpia constel·lació.

Imprescindible fer reserva telefònica.

Impartit per: Equip terapèutic de l’Escola Gestalt de Catalunya.