Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
TERÀPIA GESTALT INDIVIDUAL PER A NENS I ADOLESCENTS
TERÀPIA GESTALT INDIVIDUAL PER A NENS I ADOLESCENTS

TERÀPIA GESTALT INDIVIDUAL PER A NENS I ADOLESCENTS A GIRONA

La Teràpia Gestalt infantil té en compte tot el sistema familiar a què pertany el nen. Reconeix que el nen és un ésser únic, sensible a diferents problemàtiques que es manifesten en ell mateix. No considerem aquestes únicament individuals, sinótambé familiars i socials.

En el nostre centre, la teràpia gestàltica infantil permet dur a terme un abordatge terapèutic caracteritzat per adaptar-se a la singularitat de cada nen

D’altra banda, l’adolescència és l’etapa en la qual la persona s’enfronta a unes tasques ineludibles, deixa de tenir els avantatges del nen i té els inconvenients de l’adult, “difícil decisió”. Ha de començar a programar la seva vida i prendre decisions per sí mateix,  que constitueixen un veritable repte, de vegades massa gran per ser abordat sense cap possibilitat de guia. La teràpia Gestalt ajudarà a fer la funció de saber dir si i no; és a dir, saber triar i alhora desenvolupar autoconfiança. Acompanyem a l’adolescent per a què pugui descobrir quin son els seus recursos i les seves eines i a ixí poder potenciar totes les seves capacitats.

Impartit per:
L’equip de l’Escola Gestalt de Catalunya (hores concertades).