Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634
TERÀPIA SHIATSU GESTÀLTIC
TERÀPIA SHIATSU GESTÀLTIC

Shiatsu en Moviment -Shiatsu Gestàltic

El Shiatsu Gestàltic combina el massatge tradicional Japonès, la medicina tradicional xinesa i la teràpia Gestalt.

Gràcies a un tracte personalitzat i segons les necessitats del moment, la persona  podrà triar entre dos vies de treball: una encarada a relaxar-se, tractar les contractures, els mals musculars, alleugerir el dolor, etc. I una segona més participativa i pedagògica que inclou el treball anterior i el receptor/a podrà transitar per les emocions i així, prendre consciència per aconseguir una bona gestió emocional i física.

A qui va dirigit?

  • A aquelles persones que tinguin contractures instal·lades per llargs períodes de temps, ja siguin causades per sobrecàrregues, mala posició corporal, treballs físics que impliquen repetició de moviments, etc, etc
  • A aquells/es que busquin un espai de benestar per alliberar la ment i el cos de les preocupacions diàries i relaxar-se durant una hora.
  • A persones que estiguin interessades en fer un treball per obtenir eines amb les quals podran reduir els mals musculars i millorar el seu dia a dia.
  • A qui vulgui realitzar o estigui en un procés d’ autoconeixement i tingui necessitat de tractar les tensions acumulades.

Amb el Shiatsu treballem les emocions que queden reflectides en el nostre cos, en forma de mals musculars, tensions, mal estar, etc , les quals es poden manifestar en diferents parts: espatlla , pit, estómac, articulacions, músculs,  etc.

Quines tècniques s’utilitzen?

Segons les necessitats del moment i de cada persona, aplicarem diferents tècniques:

  • Treball corporal com estiraments, mobilització d’articulacions i pressions sobre diferents parts del cos.
  • Treballs de respiració per a connectar amb un mateix, poder  baixar de la ment al cos,  relaxar-se,  prendre consciència  des del  aquí i ara, etc, etc
  • Treball de moviment:  crear un espai  on el moviment ens pot alliberar de tensions acumulades per les emocions i/o altres causes.

Les sessions es realitzen  sobre un futon (matalàs de cotó).

Es recomana venir amb roba còmode.

Impartit per:

Joan Toro Chinchilla

Format en Shiatsu Gestàltic a Sant Vicenç Escola.

Terapeuta Gestalt a Escola Gestalt de Catalunya –Girona.

Treballa actualment a la seva consulta privada a Hostalric, Barcelona i Girona.

Malabarista amb més de 20 anys d’experiència.