Català | Español
Truca'ns al
605631649 / 972092634

Qui som

Espailúdic va néixer el 1998 seguint el nostre impuls genuí dirigit al coneixement de l’ésser humà i la millora de la seva qualitat de vida posant-nos al servei de les persones.

L’EScola Gestalt de Catalunya de Girona és un espai de FORMACIÓ i TERÀPIA que potencia la trobada amb un mateix i entre persones d’una forma conscient i saludable . Entenem com salut prendre consciència d’un mateix , ser solidari amb els altres i desenvolupar l’interès amorós a adquirir destresa en el gaudir de viure.

Tenim confiança en la naturalesa humana i la seva capacitat d’autorregulació . Practiquem i animem al coneixement i l’observació d’un mateix per així tranquil · litzar i aquietar la ment per poder aprendre a viure amb més serenitat , més eficàcia i menor esforç.

El 2011 vam crear l’Escola Gestalt de Catalunya que dóna continuïtat a totes les nostres activitats relacionades amb la teràpia gestalt que des de fa anys ja impartim en el nostre centre , tant formatives com terapèutiques. Actualment ens hem extès i ens trobem a Barcelona, Girona i Reus.

També volem agrair a totes aquelles persones que han anat confiant en nosaltres assistint a les nostres formacions , cursos i tallers . Sense ells no seria possible continuar construint aquest projecte comú que és Espailúdic,  espaiterapèutic. Agrair tota l’entrega i saviesa que van aportar per seguir creixent junts i expandir el respecte,  la consciència i la recerca de la pau interior i exterior .

La nostra missió : som una organització pionera en el camp del desenvolupament humà , sensible a les necessitats del seu entorn i sorgida arran de la investigació en el creixement personal i l’adaptació al canvi. Facilitem processos formatius senzills i potents per a la millora de la qualitat de vida posant-nos al servei de persones i organitzacions per tal de portar alegria, pau , amor , propòsit i entusiasme de forma real i efectiva.

Els nostres valors : l’estar present , la transparència, la sinceritat, la diversió sana , el joc cooperatiu , la humanitat , l’ecologia i l’espiritualitat .

Direcció

Quim Mesalles Bisbe
Director

- Llicenciat en art dramàtic. - Terapeuta Gestalt. Membre didacta i supervisor de l' AETG. - Llicenciat en psicologia humanista - Trainer en Ludoformació. - Soci fundador i didacta de l' Associació Espanyola de Ludoformació i Ludotraining (AELL). - Formador en dinàmiques de grup. - Investigador i especialista en teràpia amb somnis. - Format en Teràpia Sistèmica i Constel·lacions Familiars per Bert Hellinger. - Format en Coach grupal i individual. - Practitioner en PNL.

Ferran Lacoma Pons
Director

- Terapeuta Gestalt.  Membre didacta i supervisor titular de l' AETG. - Trainer en Ludoformació. - Soci fundador i didacta de l' Associació Espanyola de Ludoformació i Ludotraining (AELL). - Formador en dinàmiques de grup. - Format en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT amb Claudio Naranjo. - Especialitzat en Teràpia de Parella. - Especialitzat en Teràpia Transpersonal. - Facilitador de Meditació dins de la corrent filosòfica Vedanta Advaita.

Helena Bellod Blanes
Directora

-Directora de l'Escola Gestalt de Catalunya-Girona - Llicenciada en Psicologia (nº col·legiada: 18893) - Psicoterapeuta Gestalt. - Membre Titular de AETG. - Tutora de grups de formació de Teràpia Gestalt. - Formació en Constel·lacions Familiars Sistèmiques. -Postgrau en Diagnòstic i Estratègies terapèutiques d'Intervenció en la Pràctica Gestáltica, amb Carmen Vázquez. - Curset "Self in motion" amb Ruella Frank (New York) - Experiència professional amb gent amb discapacitat intel·lectual i física, psicòtics, transtorns de conducta i autistes. - Experiència professional amb adolescents.

Col·laboradors

Marcelo Antoni
Coordinadors de àrea

- Advocat

- Terapeuta Gestalt. Membre didacta de l' AETG.

- Postgrau en Gestalt

-Coaching

- Postgraduat en Psicoteràpia Cognitiu

-Social.

- Psicoterapeuta reconegut per la FEAP.

- Practitioner en PNL.

- Especialista en tècnicas de trobada i psicodramàtiques.

- Format en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT amb Claudio Naranjo i col·laborador seu.

- diafreoterapeuta

- Coordinador i didacta del àrea Corporal a Espailúdic

-Escola Gestalt de Catalunya

Guadalupe Morales Plesent
Coordinadors de àrea

- Llicenciada en Psicologia clínica i educativa. - Terapeuta Gestalt. - Mestra en Psicoteràpia Gestalt. - Especialitzada en psicoteràpia grupal de nens i adults. - Directora de les maestries en Psicoteràpia Gestalt d' adults i de nens en la Universitat de la Concòrdia (Mèxic). - Coordinadora i didacta de l' àrea de Gestalt Infantil a Espailúdic. - Escola Gestalt de Catalunya. - Autora dels llibres "Narració de històrias en psicoteràpia infantil I i II"

Héctor Grijalva Tamayo
Coordinadors de àrea

- Metge especialitzat en Neurologia. - Terapeuta Gestalt. - Director del centre Comunitari de salut Mental "Agua Clara" (Mèxic). - Ex-coordinador de Salut Mental de l' Estat mexicà. - Catedràtic de les maestries en Psicoteràpia Gestalt a la Concòrdia (Mèxic). - Coordinador i didacta de l' àrea de Gestalt Infantil a Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya.

Carmen Vazquez Bandín
Coordinadors de àrea

- Licenciada en Psicologia Clínica i Filosofia - Psicoterapeuta Gestalt i Formadora Gestalt per Los Angeles Institute for Gestalt Therapy (USA) - Ex-presidenta de l' AETG. - Membre de l' EATG (European Asociaton of Gestalt Therapy) - Membre de la FEAP - Ha publicat artícles sobre diversos temes de psicologia clínica - Ha escrit i publicat llibres sobre Teràpia Gestalt ademés de traduir molts llibres a l' anglès i francès sobre el tema.

Natalia Gromaz Recacha

Coordinadora de l'àrea infantil a l'Escola Gestalt de Catalunya-Girona. Terapeuta Gestalt. Psicòloga (nº de col·legiada 18246). (Pràctiques al Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil d’Olot). Formació en Tècniques de Relaxació. Formació en Regulació Emocional i Problemes Ansiosodepressius. Formació en Artteràpia (amb Associació Artteràpia Olot (ALTRART) i Associació professional d’Artterapeutes (GREFART). Monitora de lleure amb nens i adolescents.    

Marta Cabré
Coordinadors de àrea

Mestra. Pedagoga. Terapeuta Gestalt. Màster en Educació en Valors. Màster en Ludoformació Professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l' Educació i l'Esport de Blanquerna (Universitat Ramón Llull) Tutora de l' àrea de Gestalt Infantil a Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya.

Miquel Sala i Quera

- Terapeuta Gestalt (membre AETG). - Constel·lador Familiar Sistèmic. - Format en Dol i Acompanyament a la Mort. - Format en Recuperació d'Addiccions (Model Minnesota).

Charo Rojas
Coordinadors de àrea

- Diplomada en Educació Infantil. - Formada en Constel·lacions Familiars. - Especialitzada en Constel·lacions Individuals i en Constel·lacions aplicades a problemes de sobrepès i alimentació. - Col·laboradora didacta en les àrees de Gestalt Infantil i Constel·lacions Familiars a Espailúdic- Escola Gestalt de Catalunya i a la Universitat de la Concòrdia (Mèxic).

Faust Espejel García
Coordinadors de àrea

- Terapeuta Gestalt. Membre titular de l' AETG amb la tesina " Gestalt en Moviment". - Investigador i especialista del moviment i la dansa aplicats a l' àmbit terapèutic. - Format en Psicoteràpia Integrativa en el programa SAT IV amb Claudio Naranjo. - Format en Constel·lacions Familiars ami Svagito Liebermeister i Vedanta Suravi. - Mestre en Doctorat en Psicoteràpies Humanistes, a la Universitat de la Concòrdia (Mèxic). - Coordinador i didacta de l' àrea de Corporal a Espailúdic -Escola Gestalt de Catalunya.

Maria Soledad Velázquez
Coordinadors de àrea

- Metge cirurgià. - Terapeuta gestalt. - Especialitats en Psicoteràpia Gestalt i Psicoteràpia Gestalt Infantil a l' Institut Fritz Perls. - Especialitat en Hipnosis Eriksoniana. - Catedràtica invitada de la Universitat Catòlica del Cuyo i conferenciat internacional. - Catedràtica de les Formacions en Psicoteràpia Gestalt de la Universitat de la Concòrdia (Mèxic).

Clara Cuchillo
Equip de col·laboradors

- Psicòloga clínica especialista en nens i adolescents. - Especialista en sofrologia caycediana. - Professional de l' APALLE fundació dedicada a nens amb problemes neurològics. - Conductora de grups terapèutics.

Joaquin Blix
Equip de col·laboradors

- - Graduat en Pedagogia per la Universitat Panamericana de Mèxic. - Terapeuta Gestalt. - Especialitat de Teràpia Gestalt amb nens i adolescents. - Especialitat en Psicoteràpia Ericksoniana. - Format en treball terapèutic amb trauma. - Més de 25 anys treballant amb nens del carrer i posteriorment enfocant la major part del seu treball a l' intervenció terapèutica a través del joc amb nens i adolescents víctimes de maltractament, abús i trauma. - Certificat des de 1998 com a Terapeuta de Joc pel Consell Internacional d' Acreditació de Terapeutes de Joc i titular del Certificat Europeu de Psicoteràpia, European Association of Psychotherapy (EAP). - Diploma d' Especialització Professional Universitari en Maltractaments al Menor de la Universitat de València. - És president de l' Associació Espanyola de Teràpia de Joc. - Formador i supervisor clínic certificat per Play Therapy International (PTI).

Santi Calvo
Equip de col·laboradors

-Terapeuta Gestalt. -Membre Titular de l’AETG. -Psicoterapeuta Clínic Integratiu – IPETG (Alacant) format amb Juanjo Albert. -Format en el programa S.A.T. psicología dels Eneatips amb Claudio Naranjo. -Màster en Teràpia Breu Estratègica. -Format en psicoteràpia Breu Caràcter -analítica a l’Escola Espanyola de Teràpia Reichiana. -Format en Teràpia Gestalt de parella Sistèmica Relacional. -Graduat en Ciències Econòmiques a la Universitat de Barcelona.

Daniel Sànchez y Sala
Equip de col·laboradors

-Educador Social. -Membre fundador del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. -Formador i supervisor/consultor per a professionals en l'àmbit de la relació d'ajuda. -Terapeuta Gestalt. -Membre afiliat de la AETG. -Col·laborador de l'Escola Gestalt de Catalunya-Girona. -Grau Interdisciplinari en Violència Familiar ( infància, parella, gent gran). -Especialització en  Violència Filioparental/ Violència Ascendent, treball terapèutic familiar en la relació de pares a fills. -Experiència en l'àmbit de la relació d'ajuda acompanyant a malalts mentals adults. -Experiència laboral amb adolescents en situacions de crisi, suport en el canvi vital d'etapa dels joves. -CAP ( Certificat d'Aptituds Pedagògiques). -Formació en Postgrau en Teràpia Transpersonal Integrativa, Escola Gestalt de Catalunya.

Anna Vila Colomé
Equip de col·laboradors

-Formada en teràpia sistèmica i constel·lacions familiars. -Terapeuta en constel·lacions individuals. - Terapeuta Gestalt -Experiència en portar grups com a monitora de lleure. -Segon Nivell de Reiki Usui. -Formada en Sanació Reconectiva. -Experiència en treballs de respiració Rebirthing. -Professional en l’art floral i jardinera. -Administrativa i tasques de secretariat.

Guadalupe Llorens

- Terapeuta Gestalt. - Formada en Constel·lacions Familiars. - Terapeuta Gestalt Infantil. - Llicenciada en Dret. - Advocada especialitzada en Mediació de Conflictes. - Dissenyadora, màrqueting en moda i assessorament d'imatge física i corporativa. - Coordinadora i didacta de l'àrea de Creixement Personal en Espailúdic-Escola Gestalt de Catalunya. -Formació en Psicoteràpia del desenvolupament Somàtic amb Ruella Frank al Center of Somatic Studies de New York.  

Marta Mitxelena Ortolà

-Terapeuta Gestalt. -Membre titular de la AEGT. -En formació en centres d'Energia. -Postgrau en Diagnòstic i Estratègies terapèutiques d'Intervenció en la Pràctica Gestáltica, amb Carmen Vázquez. -Formada en Educació Viva pel centre CAIEV. Llicenciada en Periodisme. -Màster en Cooperació al Desenvolupament i Economia Global. - Més de 10 anys treballant en la relació d'ajuda com a cooperant internacional.

Fernanda Cuyás

- Llicenciada en Art Dramàtic per l'IUNA, Institut Universitari Nacional d'Arts. - Postgrau en Pedagogia Teatral. - Terapeuta Gestalt. - Postgrau en Gestalt de la Costa Est amb Carmen Vázquez. -Formació en Psicoteràpia Integrativa i Psicologia dels Enneatipus al programa SAT de Claudio Naranjo. -Co- directora i didacta de la Formació de Teatre Terapèutic de Espailúdic, Escola Gestalt de Catalunya. - Membre de la AETG. -Formació en Constel·lacions Familiars. - Formació en Sistema Conscient per la Tècnica del Moviment de Fedora Aberastury. - Formació en Clown, Música i Cant. - Mestra Reiki. - Mestra de Registres Akashics. - Practicant de xamanisme. Consultoria i Sanació xamànica. - Formació a l'escola "Free Mind" i acadèmia "Bodhissatva" de Cóndor Blanc, empresa de capacitació i formació de lideratge i coaching. - Formació en Metafísica, tècniques de respiració, sanació zen, sanació prànica violeta, experiències amb plantes sagrades amazòniques.

 

 

Col·laborem amb